Asenne ry on vapaaehtoisvoimin pyörivä yhdistys, jonka toimitilat sijaitsevat Forssassa. Vanha Bensis on remontoitu yhdessä yli 40 yrityksen kanssa ja sen vuokrakustannukset on kattanut 2021-2024 CANPACK Finland oy, osana yhteiskuntavastuutaan.

Toimitiloistamme löytyy mm. moponkorjauspaja, bändikämppä, yhteinen keittiö, oleskelutilaa, lepotila ja moponpesupaikka.
Järjestämme erilaisia työpajoja ja toimimme yhteistyössä mm. oppilaitosten, rikosseuraamuslaitoksen, sosiaalitoimen ja useiden eri lastensuojeluyksiköiden kanssa.
Toimimme yhdyskuntapalvelun suorittamispaikkana nuorille sekä toimimme mm. LHKK:n kanssa tiiviissä yhteistyössä, erilaisten oppimispolkujen järjestelyissä, mm. koulutussopimuspaikkana.
Käymme kerran viikossa nyrkkeilemässä sparriryhmällämme, jota valmentaa vapaaehtoiset valmentajat ympäri Suomea vuoroviikoin.
Järjestämme yhdessä nuorten kanssa myös luvallisia mopomiittejä ja pyrimme tekemään tapahtumista yhdessä entistä turvallisempia, ilman että hauskuus häviää.
Keskitymme toimintamme nuorten sekä vapaaehtoisiemme kanssa katuväkivallan vastaiseen työskentelyyn sekä koulukiusaamisen kitkemiseen. 
Bensis on paikka, jossa kolmannesta osapuolesta ei puhuta pahaa, jos hän ei ole paikalla.
Syrjäytymisen sekä nuorisorikollisuuden ehkäisy sekä erilaisten neuropsykiatristen erityispiirteiden kanssa toimiminen on meille erityisen lähellä sydäntä.

Olemme sitä mieltä, että jokaisella on oikeus auttaa.

Kaikki toimintamme on siihen osallistuville veloituksetonta ja kulut kattaa 98% meitä tukevat yritykset sekä yksityishenkilöt.